Aanbod

Met behulp van de Destiny Roadmap help ik je ontdekken hoe je focus kunt aanbrengen op je unieke bestemming zodat je dit praktisch kunt toepassen in je persoonlijk leven en dat van je bedrijf.

Optimaal navigeren op jouw unieke bestemming betekent in de eerste plaats leven en werken door jezelf te zijn, je te ontdoen van onnodige ballast die je in de weg staat, zodat je er écht uit kunt halen wat er allang in zit.

Omdat het belangrijk is dat insteekt op de route die volledig aansluit bij het punt waar jij nu bent, zullen we dit tijdens een koerssessie bespreken.

Optimaal navigeren op de unieke bestemming van jou en je bedrijf

De verschillende routes die worden aangeboden zijn erop gericht dat je leert:

√ hoe je ‘het ultieme’ dat in jouw verborgen zit en aan jou is toevertrouwd optimaal kunt benutten

√ vrij te komen van de blokkades en overtuigingen die je belemmeren om te leven en ondernemen vanuit Gods beste versie voor jou

√ hoe je je winst kunt doen met jouw eigen levensverhaal

hoe je in optimale afstemming met God hemelse creativiteit en vernieuwing brengt in je leven en bedrijf

√ vernieuwende waarde te creëren door iets te realiseren wat alleen jij kunt op jouw authentieke manier waarmee jij de voor jou juiste klanten aantrekt en je impact vergroot

Jaarroute ‘Ondernemen op Gods navigatie’

Tijdens deze jaarroute leer je om je bedrijf en ondernemerschap verder te ontwikkelen via de 7 routepunten op je Destiny Roadmap en zo optimaal te koersen op Gods navigatie.

In eerste instantie ga je bezig met het versterken van je roots om daarmee het fundament te leggen onder zowel je eigen leven als dat van je bedrijf.

Vervolgens leer je hoe gebruik kunt maken van jouw Destiny Roadmap zodat je in de hectiek van leven en ondernemen, ambitie en geloof volledig kunt koersen op Gods navigatie.

Lees meer over deze jaarroute

Ik meld mij eerst een gratis koerssessie

Upgrade je navigatie

Is een jaartraject op dit moment een te grote stap voor je, maar wil je eerst meer zicht krijgen op originele hemelse design en de unieke bestemming van jou en je bedrijf? Overweeg dan het kortlopend traject Upgrade je navigatie te doorlopen. Dit traject is ook voor jou wanneer je (nog) geen ondernemer bent.

Meer over Upgrade je navigatie

Werken en ondernemen door jezelf te zijn

Dit traject vormt de basis van alle andere trajecten gebaseerd op de 7 groeifactoren van Authentieke Zelfsturing. Door te leven in een samenleving waar aan alle kanten aan je getrokken wordt, veel draait om de buitenkant en je vaak veel ballen in de lucht moet houden is het een uitdaging om werkelijk te doen wat écht aansluit bij wie jij bent zoals God je in de kern bedoeld heeft. In het traject ‘werken en ondernemen door jezelf te zijn’ leer je op je eigen manier een waardevolle bijdrage leveren aan jouw leven en maak je de praktische vertaalslag naar je werk en/of ondernemerschap. Hierdoor maak je vanuit wie jij bent en wat jij in huis hebt meer impact op je directe omgeving.

Meer over Authentieke Zelfsturing

Expeditie DNA

Expeditie DNA is een integraal traject voor bedrijven die willen bouwen aan een impactvol bedrijf met talentvolle medewerkers. Dit maatwerk traject is gericht op het behalen van het optimale resultaat door je visie en missie te doorleven op alle niveau’s van de organisatie zodat het van binnen naar buiten volledig aansluit met het DNA van het bedrijf.

Ik ontvang graag meer informatie over een maatwerktraject

Online trainingen

Lees ook het aanbod waarbij je online en op je eigen tempo compacte trainingen doorlopen

Meer over online trainingen