Aanbod

Voor ondernemers, ambitieuze professionals, leiders en creatievelingen biedt YouRoute diverse trajecten om te leren je weg te vinden te midden van alle hectiek, paradoxen en het krachtenveld waar jij en/of je onderneming aan bent onderworpen.

We gaan samen ontdekken welke lessen je kunt opdoen uit eerdere ervaringen en hoe je kunt groeien door de verschillende seizoenen heen. Ook gaan we samen jouw talenten, unieke design en onderscheidende waarde (opnieuw) ontdekken en omzetten in praktische en haalbare stappen, zodat jij jouw bijdrage kunt vormgeven binnen je eigen context en daarmee impact kunt maken. Waardoor je daar waar jij naar verlangt steeds meer werkelijkheid ziet worden.

De trajecten van YouRoute zijn gericht op individuen, groepen en management/directies. Als individu kan je onderstaande programma’s doorlopen om persoonlijk impact te maken. Voor groepen en management/directies kunnen met een unieke mix van drie afzonderlijke programma’s, maatwerk trajecten samengesteld worden, zodat je als individu én als groep groeit en impact gaat maken.

Neem contact op voor een maatwerk programma

Doorbreken

Het jaarprogramma ‘Doorbreken met je volle potentieel’ is erop gericht om het potentieel waarover jij beschikt optimaal te benutten en door te breken naar een volgend niveau van ondernemerschap of leiderschap. Naast het vergroten van jouw zakelijk succes zal je leren hoe je kunt bijdragen aan duurzame vernieuwing die blijvend impact heeft.

Meer over doorbreken

Authentieke Zelfsturing

Neem de leiding over jouw leven met ‘Authentieke Zelfsturing’. Met het doorlopen van de 7 essentiële groeifactoren van Authentieke Zelfsturing leer je hoe jij op je eigen manier een waardevolle bijdrage kunt leveren aan jouw leven, werk en relaties. Zo geef je leiding aan jezelf en groei je door in steeds veranderende omstandigheden.

Meer over Authentieke Zelfsturing
E-book over Authentieke Zelfsturing

Opwaarderen

Opwaarderen is het Online Platform van YouRoute met compacte trainingen die gaan over gedrag van jezelf waarover je niet tevreden bent. Met het doorlopen van de 5 stappen van het opwaardeerproces duik je in dit specifieke onderwerp en pak je dit gedrag aan en ‘waardeer je het op'. Met als resultaat dat je daardoor meer zal toekomen aan datgene wat écht belangrijk voor je is.

Meer over Opwaarderen
E-book over Opwaarderen

Opschudden – Inspirerende Events en Webinars

De Events en Webinars zijn bedoeld om je op te schudden en helpen je om vanuit een ander perspectief te kijken naar datgene wat je tegenkomt in jouw dagelijkse praktijk. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om stappen om met wie jij bent en wat jij in huis hebt bij te dragen aan transformatie en vernieuwing binnen jouw sfeer van invloed.

Lees meer over Opschudden