Aanbod

Ik help je focus aan te brengen op je unieke bestemming.

Optimaal navigeren op jouw unieke bestemming betekent in de eerste plaats leven en werken door jezelf te zijn, je te ontdoen van onnodige ballast die je in de weg staat, zodat je er écht uit kunt halen wat er allang in zit.

Omdat het belangrijk is dat insteekt op de route die volledig aansluit bij het punt waar jij nu bent, zullen we dit tijdens een koerssessie bespreken.

Optimaal navigeren op de unieke bestemming van jou en je bedrijf

Basisroute ‘Werken en ondernemen door jezelf te zijn’

Dit traject vormt de basis van alle andere trajecten gebaseerd op de 7 groeifactoren van Authentieke Zelfsturing.

Door te leven in een samenleving waar aan alle kanten aan je getrokken wordt, veel draait om de buitenkant en je vaak veel ballen in de lucht moet houden is het een uitdaging om werkelijk te doen wat écht aansluit bij wie jij bent zoals God je in de kern bedoeld heeft.

In het traject ‘werken en ondernemen door jezelf te zijn’ leer je op je eigen manier een waardevolle bijdrage leveren aan jouw leven en maak je de praktische vertaalslag naar je werk en/of ondernemerschap.

Lees meer over de 7 groeifactoren van authentieke zelfsturing

Download het gratis E-BOok 'Als een boom'

Jaarroute ‘Ondernemen op Gods navigatie’

Tijdens deze jaarroute leer je in je ondernemerschap optimaal te koersen op Gods navigatie.

In eerste instantie ga je bezig met het versterken van je roots om daarmee het fundament te leggen onder zowel je eigen leven als dat van je bedrijf.

Door gebruik te maken van de Destiny Roadmap leer je aan de hand van 7 navigatiepunten alle aspecten van je bedrijf in lijn te brengen met hoe God jou heeft bedoeld, zodat je leven en je bedrijf volledig aansluit bij jouw bestemming.


Lees meer over de route 'Ondernemen op Gods navigatie'

Ik meld mij eerst een gratis koerssessie

Korte route ‘Upgrade je navigatie’

Is een jaartraject op dit moment een te grote stap voor je, maar wil je eerst meer zicht krijgen op originele hemelse design en de unieke bestemming van jou en je bedrijf? Overweeg dan het kortlopend traject Upgrade je navigatie te doorlopen. Dit traject is ook voor jou wanneer je (nog) geen ondernemer bent.

Meer over Upgrade je navigatie

Bedrijfsroute ‘Expeditie DNA’

Expeditie DNA is een integraal traject voor bedrijven die willen bouwen aan een impactvol bedrijf met talentvolle medewerkers. Dit maatwerk traject is gericht op het behalen van het optimale resultaat door je visie en missie te doorleven op alle niveau’s van de organisatie zodat het van binnen naar buiten volledig aansluit met het DNA van het bedrijf.

Ik ontvang graag meer informatie over een maatwerktraject

Online routes

Lees ook het aanbod waarbij je online en op je eigen tempo compacte trainingen doorlopen

Meer over online trainingen