Aanbod

Ik help je focus aan te brengen op je unieke bestemming

Optimaal navigeren op jouw unieke bestemming betekent in de eerste plaats leven en werken door jezelf te zijn, je te ontdoen van onnodige ballast die je in de weg staat, zodat je er écht uit kunt halen wat er allang in zit.

Omdat het belangrijk is dat je insteekt op de route die volledig aansluit bij het punt waar jij nu bent, zullen we dit tijdens een oriënterende kennismaking bespreken.

Optimaal navigeren op de unieke bestemming van jou en je bedrijf

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap

Dit traject vormt de basis van alle andere trajecten gebaseerd op de 7 groeifactoren van Authentieke Zelfsturing (persoonlijk leiderschap).

Door te leven in een samenleving waar aan alle kanten aan je getrokken wordt, veel draait om de buitenkant en je vaak veel ballen in de lucht moet houden is het een uitdaging om werkelijk te doen wat écht aansluit bij wie jij bent zoals God je in de kern bedoeld heeft.

In dit traject leer je op je eigen manier een waardevolle bijdrage leveren aan jouw leven en maak je de praktische vertaalslag naar je werk en/of ondernemerschap.

Navigeren op je unieke bestemming

Tijdens dit traject leer je om optimaal te koersen op jouw unieke bestemming.

In eerste instantie ga je bezig met het versterken van je roots om daarmee het fundament te leggen onder je eigen leven. Bij ondernemers zullen we daarbij ook de vertaalslag maken naar je bedrijf.

Door gebruik te maken van de Destiny Roadmap leer je aan de hand van 7 navigatiepunten alle aspecten van je leven (en je bedrijf) in lijn te brengen met hoe God jou heeft bedoeld, zodat dit volledig aansluit bij jouw bestemming.


Korte route ‘Upgrade je navigatie’

Wil je eerst meer zicht krijgen op je originele design zodat je kunt ontdekken of de manier waarop jij je leven en werkzaamheden in lijn is met jouw unieke bestemming?

Overweeg dan het kortlopend traject Upgrade je navigatie te doorlopen.

Bedrijfsroute ‘Expeditie DNA’

Expeditie DNA is een integraal traject voor bedrijven die willen bouwen aan een impactvol bedrijf met talentvolle medewerkers. Dit maatwerk traject is gericht op het behalen van het optimale resultaat door je visie en missie te doorleven op alle niveau’s van de organisatie zodat het van binnen naar buiten volledig aansluit met het DNA van het bedrijf.

Online routes

Lees ook het aanbod waarbij je online en op je eigen tempo compacte trainingen doorlopen