Aanbod2018-11-07T23:17:02+00:00

Individuele coaching

In vier verschillende seizoenen biedt Jaap Boersema vanuit een team van collega’s individuele coaching voor ondernemers, professionals en particulieren. Elk seizoen heeft een eigen focus. De vier seizoenen kennen tegelijkertijd een bepaalde opbouw. Kies een seizoen dat bij jou past of stel in een oriënterend gesprek samen jouw traject op maat samen! Kijk verder voor meer uitleg.

De seizoenen van Double U series helpen je jouw DNA te ontdekken en je identiteit te versterken, als nieuw mens te werken en te leven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om samen met jou een uniek en op maat traject samen te stellen, vormgegeven naar jouw wensen en coachvraag. We richten ons ook op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, professionaliteit, je positie innemen op je werkplek of als organisatie. En op het vergroten van jouw impact.

Kijk verder

Groepscoaching op individuele inschrijving

Voor sommige ondernemers en professionals is het effectiever om in groepsverband aan de slag te gaan op basis van individuele inschrijving. De coachingtrajecten die we hebben vormgegeven in seizoen 1 en seizoen 2 lenen zich hier goed voor. De focus ligt op het ontdekken van je identiteit en het vergroten van je potentieel.

Regelmatig starten we met nieuwe seizoenen voor groepscoaching op basis van individuele inschrijving. Door met elkaar als groep aan de slag te gaan, zorgt de groepsdynamiek en de kennis die anderen met je delen voor nieuwe inzichten. Groepscoaching kan ook uitstekend gecombineerd worden met het volgen van een van de seminars uit de Double U series.

Kijk verder

Management teams en directies

Coaching aan management teams door Jaap Boersema is bedoeld voor mt’s die een verlangen hebben om vanuit hun eigen persoons- en visie ontwikkeling ook een doorgroei willen maken in hun organisatie. Vaak gaat het om het de verandering die ingezet moet worden omdat er sprake is van een volgende fase in de organisatiegroei. Te denken valt aan de fase van eenmanszaak naar het aannemen van personeel of de verandering die ontstaat doordat er inmiddels 25 man op de pay-rol staan.

In dit traject word je geholpen om je visie en missie te doorleven op alle niveau’s van de organisatie en kloppend te maken met wie je bent als leiders van deze organisatie. In het traject helpen we je ook te te ontdekken wat je diepste drijfveren zijn, wat dit betekent voor je DNA en hoe je dit concreet terug kunt laten komen binnen zowel personeelsbeleid, onderlinge samenwerking, cultuur verankering en organisatiestructuur. Doorgaans wordt er wat langer de tijd genomen voor dit traject om te zorgen voor een stevige implementatie.

Contact

Double U series

In deze serie seminars van enkele uren tot een volle dag, onderzoeken we samen een weg van waardevolle vernieuwing. Aan de hand van het Double U model geven diverse ondernemers en professionals hun aanpak voor werken en leven in een nieuwe wereld. Kijk verder voor meer informatie, data en aanmelden!

De seminars zijn ook goed te combineren met individuele of groepscoaching. Je trekt een dag lang intensief met andere ondernemers en professionals en je leert van elkaars talenten, expertise en ervaringen vanuit een zelfde verlangen naar impactvolle vernieuwing. Deelname biedt ook een uitgelezen kans voor het vormen of lid worden van Double U community.

Kijk verder

Double U 4 Seasons

In bijeenkomsten van de 4 Seasons staat het gedeelde verlangen naar een nieuwe wereld centraal. We doen dat door samen te zoeken naar openheid, groei en impact en elkaar daarbij te helpen.

Deze 4 bijeenkomsten per jaar zijn bijzonder door de aanwezigheid van openheid, groei en impact, maar ook vanwege de aandacht voor de verschillende behoefte en mogelijkheden van deelnemers.  Daarnaast is er het Double U programma Rondom de kachel, bestaande uit 9 avonden per jaar. Kijk verder voor meer details over aanbod, opzet en kosten.

Kijk verder