Waardeer de regie over je schermtijd op

Wil je meer toekomen aan wat écht belangrijk voor je is en je energie geeft? Neem de regie over jouw beeldschermgebruik en creëer ruimte om uit jezelf te halen wat erin zit.

Zet vandaag je eerste stap!

Baal jij ook van je eigen beeldschermgebruik en wil je daar de regie over krijgen? Download dan nu gratis het Ebook ‘Regie over je schermtijd in 5 stappen’.

Download het E-book

In dit E-book:

  • ✓ Lees je wat de psychische, sociale en fysieke effecten zijn van jouw beeldschermgebruik;
  • ✓ Geef ik je inzicht in waar de angel in zit waarom het je tot nu toe niet gelukt is om er anders mee om te gaan;
  • ✓ Kom je er niet onderuit om echt met jezelf aan de slag te gaan;
  • ✓ Ontdek je dat je wel degelijk veranderkracht in huis hebt;
  • ✓ Leer je hoe je niet geleefd hoeft te worden door social media;
  • ✓ Ontdek je hoe je tijd kan vrijmaken voor wat voor jou écht belangrijk is en de voor jou belangrijke levenswaarden weer scherp te krijgen;
  • ✓ Leer je minder te balen van jezelf doordat je niet meer telkens in de oude valkuilen stapt;
  • ✓ Lees je hoe je een leukere persoon kan worden voor jezelf en je omgeving;
  • ✓ Leer je hoe je uit jezelf kunt halen wat er allang inzit;
  • ✓ Ontdek je hoe je echt verschil kunt maken met wie jij bent en wat je in huis hebt

Wil je eerst weten of dit voor jou belangrijk is? En ben je er klaar voor om jezelf een eerlijke spiegel over jouw beeldschermgebruik voor te houden?

Over Jaap

In de afgelopen 12 jaar heb ik honderden mensen gecoacht om optimaal gebruik te maken van wat ze van nature al in huis hebben. In onze samenleving is het een enorme uitdaging om écht je eigen leven te kunnen leven. In mijn werk kijk ik vooral naar de identiteit van mensen. Wat is hun DNA, waar zijn ze voor gemaakt? Voor mij is het de uitdaging om mensen iets te leren over zichzelf. Hoe ze er zelf uit kunnen halen wat er allang in zit. Ik vind het super om te zien hoe je zo je impact kan vergroten op je eigen leven en dat van je omgeving. En hoe je relaties duurzamer kan maken, effectiever kan worden in je werk en meer vrede vindt in je bestaan. Ik ben niet van de truckjes en ‘quickfix’ oplossingen maar geloof dat ieder mens zo zijn eigen weg heeft te gaan om issues aan te pakken. Zo leef ik zelf ook en doorleef ik mijn eigen struggles. Ik ben dan ook geen ‘coach coach’ maar gewoon Jaap, die steeds meer leert van zijn eigen levenservaringen. Daardoor weet ik waar ik het over heb omdat ik er zelf ook steeds weer doorheen ga. Ik heb zo mijn eigen benadering, ben wat onorthodox en denk graag outside of the box. Als je daar ook van houdt ben je bij mij aan het goede adres.

Dit E-book geeft je inspiratie, inzichten en concrete acties die je direct toe kunt passen

stuur mij het E-book