Ik meld mij aan voor het VIP Event voor € 397,–

Over Jaap

In de afgelopen 12 jaar heb ik honderden mensen gecoacht om optimaal gebruik te maken van wat ze van nature al in huis hebben. In onze samenleving is het een enorme uitdaging om écht je eigen leven te kunnen leven. In mijn werk kijk ik vooral naar de identiteit van mensen. Wat is hun DNA, waar zijn ze voor gemaakt? Voor mij is het de uitdaging om mensen iets te leren over zichzelf. Hoe ze er zelf uit kunnen halen wat er allang in zit.

Ik vind het super om te zien hoe je zo je impact kan vergroten op je eigen leven en dat van je omgeving. En hoe je relaties duurzamer kan maken, effectiever kan worden in je werk en meer vrede vindt in je bestaan.

Ik ben niet van de truckjes en ‘quickfix’ oplossingen maar geloof dat ieder mens zo zijn eigen weg heeft te gaan om issues aan te pakken. Zo leef ik zelf ook en doorleef ik mijn eigen struggles. Ik ben dan ook geen ‘coach coach’ maar gewoon Jaap, die steeds meer leert van zijn eigen levenservaringen. Daardoor weet ik waar ik het over heb omdat ik er zelf ook steeds weer doorheen ga. Ik heb zo mijn eigen benadering, ben wat onorthodox en denk graag outside of the box. Als je daar ook van houdt ben je bij mij aan het goede adres.

.

Laat je niet langer leiden door de waan van de dag, je eigen zelfpraat en beperkende overtuigingen.

Ga ondernemen vanuit verwachting en stap in een duurzaam en vernieuwend maatschap met God.

Meld je voor € 397,– aan voor deze dag en ga aan de slag met het opstellen van een plan voor jouw bedrijf

en maak gebruik van concrete tips, handvaten en actiepunten die je direct kunt toepassen.

Van harte welkom!

.

Ik meld mij aan voor het VIP Event van 2 juli