Exclusief Event

Ontdek hoe je van binnen naar buiten kunt leven en ondernemen vanuit jouw unieke design en Gods bestemming voor jou

Exclusief Event

Inspirerend – Vernieuwend

Donderdag 9 juni 2022

Tijdens dit event leer je hoe je door de vernieuwing van je geest, ziel en lichaam kunt gaan ondernemen in optimale verbinding met de Hemel

• Dit Exclusieve Event staat in het teken van het vernieuwen van je geest, ziel en lichaam; waarom dat belangrijk is en wat daarvoor nodig is.

• Je ontdekt hoe geest, ziel en lichaam los van elkaar werken en hoe ze in verhouding staan tot elkaar. Hoe ze fantastisch kunnen samenwerken maar ook hoe de een de ander aardig in de weg kan zitten.

• Je leert wat er nodig is om ze in verbinding met elkaar te brengen voor een glorierijk leven, zowel zakelijk als privé.

Als speciale gast voor dit Event heb ik Jolanda Oskam uitgenodigd.

Jolanda is founder van de Heavenly Business Academie.

Ik heb Jolanda het afgelopen jaar leren kennen tijdens een High End Business programma en zelf mogen ervaren hoe zij in staat is om de connectie te maken tussen geest, ziel en lichaam waardoor ondernemen vanuit de hemel ineens heel concreet wordt.

Naast dat ze een vakvrouw is, is zij erg goed in staat om ondernemers te laten zien wat er nodig is om een spirituele ondernemer te zijn die de geestelijke en wereldlijke aspecten met elkaar verbindt. Dit doet zij op een enorm integere en oprechte wijze waarbij ze, vanuit haar geestelijke bewustzijnsniveau en connectie, scherp en tegelijkertijd liefdevol de vinger op de juiste plek legt.

Jolanda is opgegroeid zonder Christelijke achtergrond en heeft op latere leeftijd, na een openbaring van Jezus, heel bewust voor Jezus gekozen. Hierdoor heeft ze niet de religieuze ballast waar ik zelf doorheen heb moeten werken. Iets wat ik ook regelmatig zie bij Christelijke ondernemers die ernaar verlangen om samen met God te ondernemen maar door hun ballast tegen obstakels hierin aanlopen. Jolanda is geheel onbevangen en staat volledig open voor alles wat ze uit de hemel ontvangt. Dit heeft een enorm ontwapenend effect zodra je je religieuze wenkbrauwen omhoog laat gaan.

Ontdek tijdens dit Event:

Wat leven en ondernemen van binnen naar buiten voor jou kan betekenen

Hoe je met meer vrijheid, rust, creativiteit en Hemelse inzichten je bedrijf kunt runnen

Dat in jouw unieke design de blauwdruk ligt voor jouw bestemming en wat dit voor je leven en bedrijf betekent

Wat volledig afstemmen op Gods bestemming voor jou betekent

Hoe je door in je ware identiteit te stappen volledig authentiek je leven en bedrijf kunt vormgeven

Welke poorten, die je hardnekkig gesloten hebt gehouden, je liefdevol mag openzetten

Hoe je God laat zien in jou als ondernemer en daardoor een enorme aantrekkingskracht krijgt en deze doorwerkt in jouw bedrijf

Maak vóór 15 mei gebruik van de early bird korting en betaal slechts € 497,- ex BTW i.p.v. € 697 ex BTW

Dit Exclusieve Event wordt gehouden op een rustieke en inspirerende locatie aan de kust van Zuid-Holland.