LICHT IN JE BEDRIJF
Heerlijk om na een intensieve samenwerkingsdag in Zuid-Holland nog even op het strand te zijn! Luisteren naar het geruis van de golven, de zilte wind ruiken en het zand aan mijn voeten te voelen.
Op de duinovergang moest ik bij het zien van de lucht direct denken aan de opmerking die een ondernemer afgelopen week maakte met de zin:
‘ik heb er een zwaar hoofd in’.
Dat was precies ook mijn gedachte toen ik tegen de duinen opliep en een hoos mensen tegenkwam die zich haastten richting de parkeerplaats uit angst voor een andere dreigende hoos.
Nadat ik had besloten deze donkere wolk niet als een negatieve gedachte te laten overheersen, werd mijn aandacht getrokken door iets waardoor ik mij omdraaide. En terwijl vlak daarvoor een zwar(t)e wolk over mij heen dreigde te vallen, kwam ineens alles in een heel ander perspectief te staan!
Ook al verliep het in het gesprek met die ondernemer niet zó snel, het resultaat was vergelijkbaar.
Of het nu gaat om je gemoedstoestand, de samenwerking of het doorlopen van creatieve en technische bedrijfsprocessen, het principe blijft gelijk.
Licht brengt nieuwe perspectieven.
In het licht kunnen zorgen verdwijnen, wordt een oplossing geboren of vind er een innovatieve doorbraak plaats.
De quote ‘Want bij U is de bron van het leven; in Uw licht zien wij het licht’ uit één van de psalmen, inspireert mij om ondernemers te helpen dit Licht door te laten breken en zo hemelse inzichten binnen te brengen. Zowel in je persoonlijk leven als dat van je bedrijf!