“De onderscheidende waarde van Jaap is dat hij je op een mooie, integere wijze de ruimte en de tools geeft om zelf te ontdekken en stappen te zetten. Dat hij zich daarin door God geleid weet geeft voor mij een extra dimensie.”

“De aanleiding dat ik contact zocht met YouRoute was omdat ik merkte dat ik niet was wie ik wilde zijn. Met andere woorden ik was niet mezelf. Ik bleef in een cirkeltje ronddraaien en kon de uitweg niet vinden. Uit een eerdere ervaring wist ik dat Jaap mij uit die negatieve spiraal kan trekken. Of beter gezegd, door de gesprekken zorgde hij ervoor dat je er zelf uit kunt stappen. Het verlangen om mezelf weer te zijn heeft ertoe geleid dat ik mij bij YouRoute aangemeld heb.

Ik kijk goed terug op dit traject. Wat ik al zei, door de gesprekken wordt je gestimuleerd om zelf stappen te zetten. Dat is soms best lastig. Het mooie bij Jaap is dat ik niet het gevoel heb gehad dat hij mij pusht, maar zelf in alle rust laat ontdekken. . De verbondenheid in Christus geeft daarbij voor mij een extra dimensie aan het traject, door diepgang aan de periode van samen optrekken. Ik geloof dat het zo ook werkt met God, je mag vrij zijn en zelf de geheimen van het leven ontdekken

Het heeft mij en niet te vergeten mijn omgeving opgeleverd dat ik weer rust ervaar, mezelf kan zijn, vanuit rust de dingen kan overzien die op mijn pad komen. Ik heb ontdekt dat ik gewoon wil ZIJN. Mens, man, echtgenoot, vader, broeder, collega, Christen in deze wereld. De wereld om je heen met allerlei onzekerheden, de wereld waar ook zoveel moois gebeurt. Wat is er mooier dat daar vanuit een stabiele basis, met vallen en opstaan, een licht te mogen zijn en het Licht uit te mogen stralen. Dat is wat ik wil zijn, de rest is bijzaak. De onderscheidende waarde van Jaap is dat hij je op een mooie, integere wijze de ruimte en de tools geeft om zelf te ontdekken en stappen te zetten. Dat hij zich daarin door God geleid weet geeft voor mij een extra dimensie.”