“Jaap heeft mi Hij heeft mij geholpen om mijn levensmissie te omschrijven en mij gestimuleerd om zelf, stap voor stap te ontdekken hoe ik mij leven ‘in volheid kan leven'”

“Ik ben bij YouRoute terecht gekomen voor mijn persoonlijke ontwikkeling. De belangrijkste vraag die ik had was hoe ik mijn betrokkenheid als leidinggevende beter zou kunnen kanaliseren zodat ik meer innerlijke rust kon ervaren en mijn leven beter in balans kon brengen.

Ik kijk zeer positief terug op het traject. Jaap zorgt ervoor dat ik voldoende diepgang kon maken in mijn zelfonderzoek en zelf tot de bron van zaken kon komen. Zo hadden we niet alleen snel ontdekt hoe ik mijn betrokkenheid kon kanaliseren maar ook werd duidelijk dat ik meer focus kon aanbrengen in mijn werk.. Jaap heeft mij geholpen om zelf, stap voor stap te ontdekken hoe ik mij leven ‘in volheid kan leven’.

Hierdoor kan ik mijn betrokkenheid op zaken beter kanaliseren en heb ik geleerd hoe ik ondanks mijn ambities, mijn leven beter in balans houdt. Ook heb ik beter inzicht gekregen in mijn competenties en hoe collega’s naar mij kijken, o.a. door de Reflector 360 en de gesprekken die ik daarover heb gevoerd met collega’s. Dit heeft mij geholpen om mijn persoonlijke ontwikkeling in leiderschap meer focus te geven.

Het mooie vind ik dat YouRoute niet alleen coachingsessies geeft, maar een begeleid traject bidet waarin ik gedurende een bepaalde periode op ontdekking ben gegaan. Ik heb Jaap daarbij ervaren als een coach die stimuleert om een laag dieper te gaan dan alleen maar ‘zelf assessment’ en mij heeft begeleid in het zelf ontdekken. Hij heeft mij geholpen om mijn levensmissie te omschrijven en mij gestimuleerd om ‘tot volheid te komen in mijn leven’.

Ik kan YouRoute dan ook van harte aanbevelen bij andere professionals, leidinggevenden of ondernemers. Jaap is iemand die een sterke drive heeft om mensen te stimuleren zichzelf te ontwikkelen. Hij doet dit op een hele authentieke manier, waarbij hij middels opdrachten de person zelf laat ontdekken waar zijn/haar potentie ligt.