“De coaching helpt mij bij het scherp houden van m’n visie voor het bedrijf.  Work-Life balans, wat kom je tegen, hoe ga je er mee om zijn natuurlijk ook zaken die regelmatig langs komen als ondernemer. Ik waardeer zijn scherpte en niet loslatende drive om de ‘laag eronder’ te vinden enorm”.

 

“Ik was ik op zoek naar iemand die me zou bevragen op mijn motieven en zou helpen om te reflecteren en te spiegelen tijdens de start van ons nieuwe bedrijf.

Ik ben heel dankbaar en blij met het contact wat we sindsdien hebben ontwikkeld. Door de jaren heen zijn zowel privé als zakelijk de dingen aan bod gekomen die ik nodig had. Jaap heeft zich telkens een kritische en opbouwende coach getoond, met oog voor wie ik als persoon ben. Ik waardeer zijn scherpte en niet loslatende drive om de ‘laag eronder’ te vinden enorm.

De coaching helpt mij bij het scherp houden van m’n visie voor het bedrijf.  Work-Life balans, wat kom je tegen, hoe ga je er mee om zijn natuurlijk ook zaken die regelmatig langs komen als ondernemer.

En ook de sessies samen met mijn compagnon Sietze helpen ons ook om samen met de communicatie ‘open’ te houden.

Daarnaast heeft Jaap afgelopen jaren de training en coaching van onze teams opgepakt om ook dat naar een hoger niveau te brengen.

Jaap heeft het vermogen om enerzijds te verbinden waardoor je je gekend voelt en ook bereid bent om open te zijn – en anderzijds het (kritisch) doorvragen waardoor niet alleen gemakkelijke onderwerpen besproken worden, maar ik juist ook uitgedaagd wordt om buiten m’n comfortzone dingen te proberen/leren.

Inmiddels zijn al verschillende collega’s en bevriende ondernemers op hun manier aangehaakt bij coaching of training door YouRoute.”