Bouw een bloeiend bedrijf door optimaal te koersen op Gods navigatie

.

Plan je gratis persoonlijke gesprek waarin ik samen met jou een plan kan opstellen om in je ambities volledig te koersen op Gods leiding.

….

MELD JE HIER AAN EN PLAN JOUW GESPREK

Tijdens deze sessie ga ik samen met jou een plan maken, waarin jij volledig leert ondernemen onder Gods leiding.

In het gesprek ga je leren:

✔️ wat het voor jou en je bedrijf betekent wanneer je maximaal gaat koersen op God’s navigatie;

✔️ welke authentieke eigenschappen en kwaliteiten die jij in huis hebt je daarbij optimaal kunt benutten;

✔️ het effect dat dit kan hebben op de groei van je bedrijf en het aantrekken van de voor jou juiste klanten.

‘Jaap heeft mij in deze sessie meegenomen naar een diepere laag; die plek waar randzaken randzaken blijken te zijn in plaats van de eisen en normen die ik er van maakte. Na de sessie merkte ik dat ik een veel meer heldere blik op zaken had zodat ik keuzes keuzes heb kunnen maken die zowel voor de groei van het bedrijf als voor mijzelf nodig zijn.’ – Ronald van der Ziel, directeur  www.newrise.nl

‘Jaap zijn innerlijke drive is het beste in mensen naar boven te halen en heeft mij geholpen om veel meer vanuit vrijheid mijzelf te zijn en hoe ik vanuit mijn geloofsperspectief naar anderen en mijzelf mag kijken tegelijk zakelijk en operationeel leiding te kunnen geven aan ons bedrijf‘. – Claudi Groothuis, algemeen directeur www.groothuisbouwgroep.nl,

‘Het bracht me bovenal het besef om passie, identiteit en mijn eigen specifieke persoon veel serieuzer te nemen in de keuzes die ik maak in zowel mijn ondernemend- als mijn privé leven’ – Gert Knijnenberg, zorgondernemer Gezinshuis Zieyou!

.

Meld je aan via het formulier hieronder, ik stel daarin enkele vragen,

zodat ik ons gesprek zo goed mogelijk kan voorbereiden. 

Via de link die je ontvangt in de bevestigingsmail kun je je eigen afspraak in de online agenda plannen.

Je ontvangt dan snel bericht van mij.

..

IK MELD MIJ AAN