YouRoute is vernieuwd. Er zijn nieuwe coachingtrajecten ontwikkeld en er is nu ook de Double U community. En dat vroeg om een vernieuwde website! Kijk dus gauw verder.

YouRoute team

Misschien had je er al iets van meegekregen afgelopen weken. Na in 2008 te zijn begonnen met coaching via YouRoute, is er nu een team in ontwikkeling van professionals en ondernemers die YouRoute samen verder vorm gaan geven. Johannes Westerink is daarbij de eerste naam die we van dit team kunnen bekendmaken. Hij brengt zijn kennis en kunde in als organisator en netwerker. We werken daarbij vanuit een nieuw beschreven visie: Double U geheten. Een kijk op vernieuwing die Jaap Boersema in de afgelopen jaren ontdekte vanuit praktijk en theorie en verder ontwikkelde.

Onze visie

Het team van YouRoute wil zich inzetten voor openheid, vrijheid, gerechtigheid en vrede. De kenmerken van een nieuwe wereld waarvan wij geloven dat die al is begonnen voor iedereen die het wil zien. In die wereld is het mogelijk om met rust en plezier, temidden van hectiek en dynamiek als ondernemer en professional te leven en werken. Een wereld waar je thuis en werk weet te combineren, ideaal en commercie, praktijk en overtuiging. Vanuit een realistische houding, zonder cynisch of lauw te worden wanneer het soms ook niet lukt om die balans te vinden. Maar juist met hernieuwde inspiratie, met groeiende impact als individu en organisatie.

Coaching

YouRoute is met Jaap Boersema natuurlijk nog altijd de plek voor coaching en training voor ondernemers en professionals. Maar wel vanuit een vernieuwde focus en geënt op het Double U model. De trajecten kennen nu vier leergangen, seizoenen genoemd. Iedereen kan in elke leergang instappen, afhankelijk van je behoefte. Vanzelfsprekend bekijken we samen wat voor jou het beste past. De leergangen zijn zo opgebouwd dat je in het eerste seizoen een start kan maken en in het vierde seizoen verdere verdieping zoekt van de bevindingen die je in de voorgaande leergangen opdeed. Elk seizoen heeft maatwerkelementen voor jou persoonlijk.

Double U community

Daarnaast organiseren we nu ook de Double U community. Via seminars en sparringsessies, bieden we een nieuwe kijk op het ontwikkelen van je eigen weg als ondernemer en professional. Voor jou als manager of als vakman of -vrouw met andere specialismen. Vanuit verschillende invalshoeken van professionals word je meegenomen in een visie op vernieuwen die is samengevat als het Double U model. Het bevat eigenlijk vooral open deuren en oude kennis, geïnspireerd op filosofen, de Bijbel en wetenschappelijke inzichten. Daardoor zal het heel herkenbaar voor je zijn en tegelijk scherp maken wat jouw visie werkelijk is en hoe je die impactvol kunt vormgeven. Het is een universele kijk op duurzame vernieuwing die, zoals je zult merken, zowel financieel en communicatief, persoonlijk en creatief van aard is.

Kijk dus gerust eens rond op de nieuwe site. Ons nieuwe motto voor Double U is dan ook: kijk verder!