Opwaarderen

Met Opwaarderen biedt YouRoute E-learning met compacte trainingen die je individueel en in je eigen tempo kunt doorlopen.

Het is bedoeld voor iedereen die zichzelf serieus wil nemen en weer regie wil krijgen over specifiek gedrag waar je niet tevreden over bent waardoor je weer toekomt aan datgene wat écht belangrijk voor jou is en je energie geeft!

Iedere training bestaat uit 5 modules genoemd naar de 5 stappen van het opwaardeerproces. Je ontdekt de waarde(n) die je in huis hebt en hoe je deze kunt omzetten in een unieke bijdrage aan jouw leven, werk en relaties.

Online Training Authentieke Zelfsturing

Alle onderwerpen die je via de 5 stappen van het Opwaardeerproces kunt doorlopen hebben betrekking op persoonlijk leiderschap.

Het is daarom aan te raden om te beginnen met het ontwikkelen van zowel inzicht als vaardigheden die nodig zijn om de leiding te nemen over jouw leven. Je kunt dat doen met de online training Authentieke Zelfsturing.

In de komende tijd zal dit online platform worden gevuld met de alle groeifactoren van Authentieke Zelfsturing, zodat je iedere groefactor verder kunt verdiepen en Opwaarderen.

Irriteer jij je aan jezelf omdat je geleefd wordt door je beeldscherm?

Leef je in de waan van de dag en heb je het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Waarom lukt het niet om je los te rukken van je beeldscherm?

Volg dan de online training Regie over je schermtijd!

Bij mij was de balans tussen privé en werk zoek en werd geleefd door mijn omgeving. Jaap heeft me geholpen in het bewustwordingsproces en het borgen van een nieuwe levensstijl. Daarbij kwam ik echt tot de kern. Hoe komt het dat ik bepaald gedrag vertoon. En toen ik dat punt bereikt had wist ik waaraan ik kon werken. – Claudi Schuurman

Na lang aarzelen en niet durven, ben ik blij dat ik heb doorgezet en in de praktijk de uitdagingen ben aangegaan. Ik heb toch meer sturing dan ik had gedacht over mijzelf. – Karin Lugties

In de training ben ik gestimuleerd om zelf stappen te zetten. Het mooie is dat ik niet het gevoel heb gehad dat ik werd gepusht, maar zelf in alle rust kon ontdekken hoe ik het anders kon doen. – Luc Bakker