Over ons2019-03-23T16:55:00+00:00

Vind je weg in een nieuwe wereld

Er is een nieuwe wereld en wij mogen daar deel van uitmaken. Daar geloven wij in. Een wereld van openheid, vrijheid, gerechtigheid en verbondenheid. Gebouwd op de liefde waarvan wij geloven dat God die ons allemaal geeft. Een wereld die nu al zichtbaar en merkbaar is, voor wie het wil zien. Iedereen die verlangt te leven en werken vanuit deze waarden, draagt eraan bij. Niet iets vaags of zweverigs maar juist heel concreet. We willen jou en jouw organisatie inspireren en ondersteunen om hierin je eigen weg te vinden en daarbij je eigen praktische vertaalslag te maken. Dus kijk verder, zodat die nieuwe wereld steeds meer mensen raakt.

YouRoute Coaching & Training

We bieden daarvoor coaching, training en inspiratie vanuit YouRoute en samenwerking vanuit de Double U community. Onze coaching en training is gericht op de ontwikkeling van individuen en teams. Op ondernemers en professionals, zoals leiders, managers, vakmannen- en vrouwen die ernaar verlangen het volle potentieel uit zichzelf te halen. Mensen die de werelden van thuis en werk, overtuiging en praktijk, ideaal en werkplek bij elkaar willen brengen. YouRoute helpt daarin een weg te vinden. Om hectiek en de worsteling van alle dag te combineren met plezier, rust, verbondenheid en effectiviteit. Zodat jouw waardevolle inzet steeds meer impact heeft op je omgeving.

Double U community

Vanuit Double U series brengen we mensen bij elkaar die het verlangen naar vernieuwing met elkaar delen. Die hun ervaringen op hun weg willen delen. In seminars en interactieve bijeenkomsten laten professionals en ondernemers vanuit hun eigen vakgebieden zien hoe zij het perspectief van de nieuwe wereld vormgeven en inspireren elkaar om dat binnen hun eigen context en op hun eigen manier ook te doen. We gebruiken daarvoor het Double U model als uitgangspunt. We trainen dit met elkaar in de praktijk en we proberen vanuit de community direct van waardevolle impact te zijn en bij te dragen aan openheid, vrijheid, gerechtigheid en vrede.

Doorgaande vernieuwing

We willen als Double U community zo een beweging van vernieuwing zijn die aansluit bij een universeel gedeeld verlangen naar een betere wereld. Een verlangen waarvan we geloven dat die in elke mens is ingelegd. Jezus is daarbij voor ons de belangrijkste inspirator. We proberen zijn lessen samen te brengen en concreet te maken in de wereld waarin we nu leven. Door verder te kijken en te zien welke wegen bij ons persoonlijk passen. Zo dragen we allemaal met groeiende impact bij aan een nieuwe wereld.

Jaap BoersemaSenior Coach, eigenaar YouRoute, ontwikkelaar Double U
Jaap Boersema is gecertificeerd coach en trainer. Vanuit die rol begeleidt hij sinds 2008 honderden ondernemers en professionals. Leiders, managers, vakmannen- en vrouwen bij grote en kleine organisaties. “In mijn werk kijk ik naar de identiteit van mensen. Wat is hun DNA, waar zijn ze van gemaakt? Voor mij is de uitdaging mensen iets te leren over zichzelf. Hoe ze er zelf uit kunnen halen wat er allang in zit. Ik vind het super om te zien hoe je zo de goede impact vergroten die mensen hebben op hun team, hun organisatie en de omgeving van die organisatie. Om te zien hoe ze relaties duurzamer maken, effectiever worden in hun werk en meer vrede vinden.”
Johannes Westerink
Johannes WesterinkCommunity manager
De doelstellingen van YouRoute en de visie op vernieuwing vanuit Double U spreken me erg aan en vind ik ook herkenbaar. Wie de weg bekijkt die ik in mijn werk ben gegaan, zal zien dat ik op allerlei terreinen actief ben geweest: van financiele functies tot coördinerende rollen. Ik wil die ervaring nu graag inzetten voor YouRoute en de Double U community. Zodat we samen kunnen bijdragen aan meer impact van een nieuwe wereld.
Ronald WelmersSparringspartner / Coach
Ronald Welmers, kwartiermaker Double U. De verbinding leggen tussen geloof en praktijk vormt al jaren onderdeel van mijn werk. Om vanuit liefde voor mensen en bewogenheid te leven en werken. Ik houd ervan om in dat licht mensen en partijen bij elkaar te brengen en samen een bijdrage te leveren aan de nieuwe wereld. Ik geloof en zie dat niet zozeer de instituties, maar mensen individueel, als groep en binnen organisaties elke dag het verschil maken. Ik zie dat ook terug in de visie van YouRoute en Double U series en geloof dat het een manier biedt om met nog meer impact hier samen aan te werken.