“Jaap zorgde er elke keer weer voor dat ik durfde te dromen, zonder onrealistisch te worden. Hij sloot aan bij elke fase waarin ik zat, voelde feilloos aan wat ik nodig had en wist precies de goede vragen te stellen om mij in beweging te krijgen. Soms ook behoorlijk confronterend”

Jaap weet het traject precies aan te passen aan jouw behoeften en betrekt daarbij alle facetten van je zijn: je persoonlijkheid, je werk, je relatie met anderen en je relatie met God. De mooie werkplek brengt je tot rust en inspireert.

“Toen ik bij YouRoute terechtkwam, zat ik thuis vanwege een bore-out en had ik al een heel re-integratietraject achter de rug. Mijn psycholoog had mij geadviseerd om een coachingstraject te volgen om zo te ontdekken wie ik ben en wat ik wil.

De gesprekken met Jaap zijn een van de meest waardevolle dingen die uit deze zware periode zijn voortgekomen. Nu, achteraf, kan ik met volle overtuiging zeggen: ik ben dankbaar voor deze periode en zou dit niet willen hebben missen.

Ik heb mijzelf beter leren kennen. Als persoon, hoe ik in elkaar zit en wat ik nodig heb. Maar ook op professioneel gebied, wat mijn talenten zijn, wat voor werk bij mij past en wat ik echt leuk vind. En onverwacht heeft het er ook voor gezorgd dat mijn leven 180 graden is gedraaid: via het netwerk van Jaap heb ik inmiddels een hele leuke, uitdagende baan!

Jaap zorgde er elke keer weer voor dat ik durfde te dromen, zonder onrealistisch te worden. Hij sloot aan bij elke fase waarin ik zat, voelde feilloos aan wat ik nodig had en wist precies de goede vragen te stellen om mij aan het denken te zetten. Ook als dat wel eens confronterend was. Bovenal was Jaap altijd open, oprecht geïnteresseerd, rustig en nooit veroordelend. Bij Jaap kwam ik tot rust en ging ik altijd geïnspireerd weer weg.

Jaap weet het traject precies aan te passen aan jouw behoeften en betrekt daarbij alle facetten van je zijn: je persoonlijkheid, je werk, je relatie met anderen en je relatie met God. De mooie werkplek brengt je tot rust en inspireert. Het is echt een verrijking om op deze manier met jezelf aan de slag te gaan!”