Ondernemen met God 

Ga ondernemen met wat jou is toevertrouwd en leer door daarin optimaal samen te werken met God

 

“Als ondernemer heb je alles in huis om met je bedrijf als onafhankelijk platform in volledige afhankelijkheid van God ‘buiten de lijntjes van het systeem te gaan kleuren’.

Ik zie ongekende mogelijkheden wanneer je als ondernemer werkelijk met God gaat ondernemen. Zodra je ruimte geeft aan dat ene geniale idee of creatieve plan dat tot leven mag komen geef je ook ruimte aan Degene die dat voor jou bedacht heeft ruimte te geven om het in jou tot leven te laten komen.

Volledig ondernemen op Gods navigatie is niet alleen bedoeld om er zelf een succesvol bedrijf mee op te bouwen, maar vooral om daarmee bij te dragen aan iets nieuws zodat Gods Nieuwe Wereld door kan breken!

Ik help jou iets nieuws op de wereld te zetten wat alleen jij kunt

De meeste ondernemers die ik ontmoet worden gekenmerkt doordat ze ambitieus en resultaat gedreven zijn, waarmee ze met een ‘kop d’r veur’ mentaliteit van heel hard werken en een flinke portie doorzettingsvermogen hun bedrijf doorgaans hebben opgebouwd.

Terwijl vrijheid en onafhankelijkheid vaak belangrijke drijfveren zijn geweest om voor zichzelf te beginnen, gebeurt het regelmatig dat ik ondernemers of CEO’s coach om die vrijheid weer terug te vinden.

Want waar je motieven bij je start heel scherp kunnen zijn geweest, kan het zomaar gebeuren dat je zonder je daar bewust van te zijn terecht bent gekomen in een ‘gouden kooi’ waarin je leven op de rem staat, je in je mogelijkheden wordt beperkt en je geen voldoening en vrede meer ervaart.

Niet zelden weerhouden bereikte successen die geresulteerd hebben in een goedlopend bedrijf en een mooie omzet je vervolgens om door te groeien uit angst voor wat je zou kunnen verliezen of omdat je tegen het plafond van je eigen mogelijkheden aanloopt.

Wanneer je dat gevoel van onrust, onvrede en gebrek aan voldoening écht serieus wil nemen en toe bent aan een volgend avontuur, is dit programma echt iets voor jou. Want voor ondernemers die het liefst onafhankelijk zijn is je afhankelijk maken en vol vertrouwen samenwerken met God een enorme uitdaging. Maar geloof mij, het is een écht avontuur!

Bij ondernemen op Gods navigatie is het in eerste instantie van belang om je eigen karakter te versterken waarmee je het fundament legt onder zowel je eigen leven als dat van je bedrijf. Omdat je hierdoor als vanzelf meer zicht krijgt op jouw unieke bestemming en dat van je bedrijf kun je keuzes maken die je zullen helpen in je focus. Dit vaagt om voortdurende afstemming met God, waardoor je nieuwe inzichten en input die je als het ware leet ‘downloaden uit de hemel’ kunt toepassen in je bedrijf.

Met behulp van jouw Destiny Roadmap help ik je ontdekken hoe ondernemen op Gods navigatie heel praktisch kan worden gemaakt

In dit jaar leer je om je bedrijf en ondernemerschap verder te ontwikkelen met behulp van de zogenaamde ‘Destiny Roadmap’ die ik op basis van mijn ervaringen heb ontwikkeld.

Via 7 routepunten op je Destiny Roadmap leer je in de hectiek van leven en ondernemen, ambitie en geloof volledig te koersen op Gods navigatie.

Wanneer je als ondernemer, CEO of leider aan de slag gaat met jouw eigen Destiny Roadmap kun je daarmee een uiterst succesvol bedrijf creëren, doordat jij:

✔️ je meer bezig kunt gaan houden met datgene waar jij echt in uitblinkt

✔️en je zo op een hele eigen manier

✔️ nieuwe inzichten uit de Hemel

✔️ super waardevols te ontwikkelen en te vermarkten

✔️ zodat je daarmee vernieuwende waarde kunt creëren

✔️en de voor jou juiste klanten aantrekt

✔️waarmee jouw impact vergroot.

Download het pdf document met een uitgebreide beschrijving van de 7 wegwijzers

Als je als ondernemer er écht voor openstaat om in je bedrijf samen te werken met God, geloof ik dat je alles in huis hebt om vanuit dat potentieel je bedrijf te runnen en hemelse ideeën, content en concepten van vernieuwing als het ware te downloaden en dat toe te passen in je manier van ondernemen.

‘Jaap heeft mij in dit traject meegenomen naar een diepere laag; die plek waar randzaken randzaken blijken te zijn in plaats van de eisen en normen die ik er van maakte. Na de sessie merkte ik dat ik een veel meer heldere blik op zaken had zodat ik keuzes keuzes heb kunnen maken die zowel voor de groei van het bedrijf als voor mijzelf nodig zijn.’ – Ronald van der Ziel, directeur www.newrise.nl

‘Jaap zijn innerlijke drive is het beste in mensen naar boven te halen en heeft mij geholpen om veel meer vanuit vrijheid mijzelf te zijn en hoe ik vanuit mijn geloofsperspectief naar anderen en mijzelf mag kijken tegelijk zakelijk en operationeel leiding te kunnen geven aan ons bedrijf‘. – Claudi Groothuis, algemeen directeur www.groothuisbouwgroep.nl

‘Het bracht me bovenal het besef om passie, identiteit en mijn eigen specifieke persoon veel serieuzer te nemen in de keuzes die ik maak in zowel mijn ondernemend- als mijn privé leven’ – Gert Knijnenberg, zorgondernemer Gezinshuis Zieyou!

Ben je nu al enthousiast?

Schrijf je dan nu aan voor een koerssessie waarin we waarbij we samen kunnen kijken naar wat ondernemen op Gods navigatie voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Ik meld mij aan voor een koerssessie

Heb je eerste nog een upgrade nodig van je navigatie?

Meer over Upgrade mijn navigatie

Over Jaap

In de afgelopen 12 jaar heb ik honderden mensen gecoacht om optimaal gebruik te maken van wat ze van nature al in huis hebben. In onze samenleving is het een enorme uitdaging om écht je eigen leven te kunnen leven. In mijn werk kijk ik vooral naar de identiteit van mensen. Wat is hun DNA, waar zijn ze voor gemaakt? Voor mij is het de uitdaging om mensen iets te leren over zichzelf. Hoe ze er zelf uit kunnen halen wat er allang in zit.

Ik vind het super om te zien hoe je zo je impact kan vergroten op je eigen leven en dat van je omgeving. En hoe je relaties duurzamer kan maken, effectiever kan worden in je werk en meer vrede vindt in je bestaan.

Ik ben niet van de truckjes en ‘quickfix’ oplossingen maar geloof dat ieder mens zo zijn eigen weg heeft te gaan om issues aan te pakken. Zo leef ik zelf ook en doorleef ik mijn eigen struggles. Ik ben dan ook geen ‘coach coach’ maar gewoon Jaap, die steeds meer leert van zijn eigen levenservaringen. Daardoor weet ik waar ik het over heb omdat ik er zelf ook steeds weer doorheen ga. Ik heb zo mijn eigen benadering, ben wat onorthodox en denk graag outside of the box. Als je daar ook van houdt ben je bij mij aan het goede adres.