Ontdek hoe je met God als CEO van jouw bedrijf kunt ondernemen vanuit scheppingskracht

Ben je voortdurend knetterdruk en loop je achter de feiten aan omdat jij je in je prioriteiten en keuzes laat leiden door de waan van de dag?

Irriteer jij je aan jezelf omdat steeds weer terecht komt in een vicieuze cirkel waarin je te klein denkt over jezelf, terwijl je wel het gevoel hebt dat je veel meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen?

Heb je al jaren een droom maar ben je bang dat je die helemaal niet waar kunt maken waardoor je in je eigen ‘veilige business-bubbel’ blijft?

Waarom lukt het je dan niet om je los te rukken van dagelijks gedoe, verwachtingen van anderen en de ‘stemmetjes in jezelf’ die je klein houden?

Volg dan op donderdag 3 juni het GRATIS webinar ‘Ondernemen vanuit scheppingskracht’ dat op 2 tijdstippen wordt gegeven.

In dit webinar leer je hoe je:

– uit het harnas kunt stappen van verwachtingen, eisen en eenheidsworst;

– met veel meer focus je volledig potentieel kunt benutten;

– met jouw unieke waarde jezelf onderscheidend en krachtig kunt positioneren;

– zowel zakelijk succes als zingeving op een natuurlijke manier een plek kunt geven in je bedrijf;

– wat ondernemen in co-creatie met God betekent voor jou en je bedrijf;

– hemelse creativiteit en vernieuwing in je bedrijf kunt brengen

– hoe je daarmee een veelvoud aan omzet, vrijheid, rust & voldoening en grote impact kunt realiseren.

.

Over Jaap

In de afgelopen 12 jaar heb ik honderden mensen gecoacht om optimaal gebruik te maken van wat ze van nature al in huis hebben. In onze samenleving is het een enorme uitdaging om écht je eigen leven te kunnen leven. In mijn werk kijk ik vooral naar de identiteit van mensen. Wat is hun DNA, waar zijn ze voor gemaakt? Voor mij is het de uitdaging om mensen iets te leren over zichzelf. Hoe ze er zelf uit kunnen halen wat er allang in zit.

Ik vind het super om te zien hoe je zo je impact kan vergroten op je eigen leven en dat van je omgeving. En hoe je relaties duurzamer kan maken, effectiever kan worden in je werk en meer vrede vindt in je bestaan.

Ik ben niet van de truckjes en ‘quickfix’ oplossingen maar geloof dat ieder mens zo zijn eigen weg heeft te gaan om issues aan te pakken. Zo leef ik zelf ook en doorleef ik mijn eigen struggles. Ik ben dan ook geen ‘coach coach’ maar gewoon Jaap, die steeds meer leert van zijn eigen levenservaringen. Daardoor weet ik waar ik het over heb omdat ik er zelf ook steeds weer doorheen ga. Ik heb zo mijn eigen benadering, ben wat onorthodox en denk graag outside of the box. Als je daar ook van houdt ben je bij mij aan het goede adres.

.

Laat je niet langer leiden door de waan van de dag, je eigen zelfpraat en beperkende overtuigingen.

Ga ondernemen vanuit verwachting en stap in een duurzaam en vernieuwend maatschap met God.

Dit webinar laat je zien hoe je daarin de eerste stappen kunt zetten.

Het biedt je inspiratie, veel inzichten en concrete tips die je direct kunt toepassen.

Ik ontmoet je graag bij het webinar!

.