“Het sterke van Jaap is zijn ruime ervaring in combinatie met zijn kennis.  Vanuit bijbelse koninkrijksprincipes  past hij hele praktische modellen toe die hij heeft ontwikkeld en goed aansloten op mijn situatie, waardoor ik zelf nieuwe inzichten heb gekregen.”

Toen ik bij Jaap een coachingstraject startte was ik net begonnen met een eigen onderneming. Gedurende het traject stond ik met mijn onderneming voor verschillende keuzes waarbij Jaap  mij geholpen heeft om scherp te krijgen waar mijn talenten liggen en hoe ik deze krachtig kan inzetten.

Het sterke van Jaap is zijn ruime ervaring in combinatie met zijn kennis.  Vanuit bijbelse principes  heeft hij hele praktisch theoretische modellen toegepast die aansluiten op mijn situatie, waardoor ik zelf nieuwe inzichten heb gekregen. Een belangrijk inzicht voor mij was dat ik veel beter tot mijn recht kom binnen een gelijkwaardige samenwerking. Dit heeft gebracht dat ik daardoor weloverwogen keuzes heb kunnen maken. Zo ben ik een compagnonschap aangegaan en geniet ik inmiddels van een prachtig en groeiend bedrijf.

www.ficant.nl