FAQ items aan het laden...

Wil je meer toekomen aan dat wat écht belangrijk voor je is en je energie geeft? Met de online training Regie over je schermtijd krijg je weer regie over jouw beeldschermgebruik. Je ontdekt de waarde(n) die je in huis hebt en hoe je deze kunt omzetten in een unieke bijdrage aan jouw leven, werk en relaties.

Ben jij ook gefrustreerd omdat je geleefd wordt door je beeldscherm?

Leef je in de waan van de dag en heb je het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen? Waarom lukt het niet om je los te rukken van je beeldscherm?

Misschien heb je geen idee en herken je hierin:

 • – Je laat je afleiden van zaken die echt belangrijk voor je zijn;
 • – Het voelt alsof de wereld om je heen je opslokt;
 • – Je voelt je beperkt in je handelingsvrijheid;
 • – Je denkt het nooit goed te kunnen doen voor je veeleisende omgeving;
 • – Je hebt te weinig tijd voor de mensen om je heen en de echt belangrijke dingen;
 • – Je hebt het gevoel een slaaf te zijn van je beeldscherm;
 • – Negatieve overtuigingen zorgen voor weinig vertrouwen in jezelf om dit te veranderen.

Je bent niet de enige die het moeilijk vind om dit gedrag te veranderen. De meeste mensen ervaren dit en merken dat een steuntje in de rug ze helpt om de regie weer terug te pakken.

Baal je van je schermtijd en is het tijd voor actie?

In de online training Regie over je schermtijd help ik je hierbij. Het resultaat? Je krijgt weer regie over jouw beeldschermgebruik. Hierdoor kun je vanuit wie je bent en wat jij in huis hebt meer impact maken op je directe omgeving.

Je leert:

 • ✓ Waarom het je tot nu toe niet gelukt is om anders met je schermtijd om te gaan;
 • ✓ Wat de psychische, sociale en fysieke effecten zijn van jouw beeldschermgebruik op jouw leven;
 • ✓ Wat jouw belangrijkste kernwaarden zijn en leert hoe je die weer praktisch kan maken in je leven;
 • ✓ Wilskracht te ontwikkelen en meer innerlijke vrede & rust, vrijheid, liefde en vreugde te ervaren in je leven;
 • ✓ Deze stappen om te zetten naar een plan, dat concreet tot uitvoer te brengen en daarmee impact te maken.Wil jij zo ook je beeldschermgebruik opwaarderen?

Hoe zou het voor je zijn

als je je niet meer gevangen voelt in je eigen gedrag?
Als je niet meer opgeslokt wordt door alles wat je denkt dat er van je wordt verwacht?
Als je weer tijd hebt voor de leuke dingen, de mensen om je heen en wat echt belangrijk is? En als je meer rust in je hoofd en vrede in je leven ervaart?

Waarschijnlijk weet je van binnen wel dat het tijd is om de regie te pakken over je schermtijd en over je de kwaliteit van je leven. Ben je klaar met je eigen gedrag en klaar om jezelf serieus te nemen.

Hoe helpt deze online training je daarbij?

De online training bestaat uit 5 modules en zijn genoemd naar 5 stappen van een ‘opwaardeercyclus’. Elke module behandelt uitgebreid een stap.

Module 1 – Waarderen: je huidige situatie ten aanzien van jouw beeldschermgebruik in kaart brengen met een uitgebreide scan en je gewenste situatie beschrijven.

Module 2 – Resetten: herkennen van patronen en voorkeursstijlen van waaruit je handelt t.a.v. jouw beeldschermgebruik en ervoor kiezen deze los te laten. Zo maak je ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met je schermtijd.

Module 3 – Downloaden: je leren overgeven aan een fase waarin je even niets hoeft vanuit activiteit. Je komt in een modus van er ‘gewoon’ zijn. Je leert sensitief en ontvankelijk te zijn voor wat ervan binnenuit aan nieuws ontstaat zoals ervaringen, inzichten, verlangens, drijfveren en waarden.

Module 4 – Configureren: nieuwe inzichten en gedrag waarmee je de gewenste situatie kunt bereiken leren waarderen, integreren en vertalen in concrete stappen om de gewenste situatie te bereiken.

Module 5 – Optimaliseren: aan de slag om het plan wat je hebt opgesteld uit te voeren en daarmee impact te maken. In deze module doe je nogmaals de uitgebreide scan zodat je kan checken wat het verschil is van jouw situatie tussen de start en de afronding van de training.

Is deze online training geschikt voor jou?

Deze methode is niet voor iedereen geschikt. Bijvoorbeeld als je niet écht wilt; steeds argumenten blijft verzinnen om niet met jezelf aan de slag te hoeven; niet echt kritisch in de spiegel wilt kijken naar jezelf of liever doorzoekt naar een ‘quick fix’ oplossing.

Deze online training is voor mensen die:

 • – klaar zijn met hun eigen gedrag en zichzelf serieus willen nemen;
 • – meer aandacht willen hebben voor de mensen om hen heen;
 • – ernaar verlangen meer uit hun leven te halen;
 • – iets moois en zinvols willen nalaten wat waarde heeft;
 • – af willen van middelmatigheid, lauwheid en onvrijheid die ze remt;
 • – uit zichzelf en/of hun onderneming willen halen wat er allang in zit;
 • – enige tijd, commitment, doorzettingsvermogen en geld willen investeren;

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan ben je geschikt voor deze online training om de regie terug te pakken over je schermtijd. En te ontdekken hoe je jouw waarden kunt omzetten in een unieke bijdrage aan jouw leven, werk en relaties.

Doe nu mee met de online training voor 197,-

Bij aanmelding voor de online training ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens.
De eerste module zal dan ook geplaatst worden in jouw online leeromgeving.

Wat ga je doen in deze online training

De 5 modules worden stapsgewijs in jouw eigen leeromgeving geplaatst. Tussen de eerste twee modules zit een interval van een week, tussen de tweede en de derde module zitten 2 weken, en voor de vierde module krijg je 3 weken de tijd voordat de laatse module wordt geplaatst. Je kunt er dus vanuit gaan dat je zo’n 10 tot 12 weken bezig bent met het deelnemen aan de training. Dit is de gemiddelde tijd is die je nodig hebt om tot gedragsverandering te komen. Als je meer tijd nodig hebt dan kan dat ook.

Om in je doorgaans drukke schema het optimale uit deze training te halen, is het aan te raden om er wekelijks tijd voor in te plannen. Zowel om de lessen te bekijken als de opdrachten te doen. Zo kun je systematisch alle modules doorlopen.

In de 5 modules zitten ook:

– Een uitgebreide scan waarin je een spiegel voorgehouden krijgt over jouw eigen beeldschermgebruik (zowel in de eerste als in de laatste module);
– Een terugkoppeling van de scan met een beschrijving van je eigen beeldschermgebruik gerelateerd aan 8 universele levenswaarden;
– Video’s met inzichten, inspiratie en concrete oefeningen;
– Artikelen en relevante achtergrondinformatie over het onderwerp;
– Uitgebreide en diepgaande documentatie over 8 universele kernwaarden;
– Een werkboek met vragen en opdrachten;
– Praktijkoefeningen;
– Meditatieoefeningen;
– Inspiratie en verdiepinginformatie;
– Interactieve online-sessies waar je aan kunt deelnemen. Deze sessies worden opgenomen en de opnames kun je terugkijken

Doe nu mee met de online training voor 197,-

Veelgestelde vragen en bezwaren (FAQ)

Het is inderdaad waar dat het er uiteindelijk op neer komt dat jij het voor jezelf kunt gaan oppakken en eigen kan maken in je leven. Zeker bij lastige dingen willen we het liefst dat iemand anders het voor ons gaat veranderen.☺ Maar helaas gaat dat niet. De training is dan ook zo opgezet dat je zelf gaat ontdekken hoe het bij jou goed werkt en is geen truckje om even ander gedrag aan te leren. En ja, dat kost wel wat doorzettingsvermogen. Gedragsverandering kost de nodige tijd.

Misschien houd jij je met die ‘zelfpraat’ al wel heel lang zoet en zorgt nou juist die overtuging ervoor dat je er niet eens aan begint omdat dit is zoals jij naar jezelf kijkt. Ik geloof dat ieder mens beschikt over wilskracht en discipline om zaken aan te pakken. Niet dat dat eenvoudig is, maar als je echt wil en het op een voor jouw passende manier aanpakt, dan heb ik heel wat voorbeelden voorbij zien komen waarin mensen succes hebben ervaren. Zou jij jezelf dat niet gunnen?

Tja, dat risico herken ik zeker. Maar is dat nou ook juist niet waar je van af wilt? Jezelf serieus nemen om niet meer voortdurend geleefd te worden door de waan van de dag? Ik wil niet beweren dat je daar met deze training volledig vanaf bent, maar ik geloof wel dat het een heel begin is om daarmee af te rekenen.

Om dat te voorkomen kan ik je al wel vertellen dat het van mijn kant niet ophoudt met alleen deze training. Ook nadat je deze online training hebt afgesloten bied ik je de mogelijkheid om in de vorm van membership betrokken te blijven bij de online ontwikkelingen van Opwaarderen zodat je jezelf blijvend kan ontwikkelen. Andere vormen van (online) coaching behoren daarbij natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Als dat echt zo is zou ik je zeker adviseren om daar op een andere manier wat mee te doen. Zoek daarbij vooral passende hulp. Maar grote kans natuurlijk dat dit een van de manieren is waarop jij jezelf voorhoud om er maar niet aan te beginnen. Je kunt dan twee dingen doen: zwelgen in je eigen gevoel en overtuigingen of jezelf eindelijk serieus nemen en je inschrijven voor deze training. Alleen die eerste stap kan al genoeg zijn om écht verandering aan te brengen in jouw manier waarop je met je beeldscherm en jezelf omgaat.

Als je dat nu al weet dan is de kans groot dat het inderdaad een teleurstelling wordt.
Maar je kunt die gedachte natuurlijk ook omdraaien en voor jezelf besluiten dat het volgen van deze training voor jou juist een succes gaat worden! Aan jou de keuze. Uiteindelijk begint het wel met je mindset.

Doe nu mee met de online training voor 197,-

De online training gaat van start zodra je bij je aanmelding de persoonlijke inloggegevens ontvangt.
Dan zal ook de eerste module geplaatst worden in jouw online leeromgeving.

Over Jaap

In de afgelopen 12 jaar heb ik honderden mensen gecoacht om optimaal gebruik te maken van wat ze van nature al in huis hebben. In onze samenleving is het een enorme uitdaging om écht je eigen leven te kunnen leven. In mijn werk kijk ik vooral naar de identiteit van mensen. Wat is hun DNA, waar zijn ze voor gemaakt? Voor mij is het de uitdaging om mensen iets te leren over zichzelf. Hoe ze er zelf uit kunnen halen wat er allang in zit.

Ik vind het super om te zien hoe je zo je impact kan vergroten op je eigen leven en dat van je omgeving. En hoe je relaties duurzamer kan maken, effectiever kan worden in je werk en meer vrede vindt in je bestaan.

Ik ben niet van de truckjes en ‘quickfix’ oplossingen maar geloof dat ieder mens zo zijn eigen weg heeft te gaan om issues aan te pakken. Zo leef ik zelf ook en doorleef ik mijn eigen struggles. Ik ben dan ook geen ‘coach coach’ maar gewoon Jaap, die steeds meer leert van zijn eigen levenservaringen. Daardoor weet ik waar ik het over heb omdat ik er zelf ook steeds weer doorheen ga. Ik heb zo mijn eigen benadering, ben wat onorthodox en denk graag outside of the box. Als je daar ook van houdt ben je bij mij aan het goede adres.