Doorbreken

Om mij heen zie ik veel mensen ambitieus hun doelen nastreven, resultaten behalen en verder te groeien door vooral HEEL hard te werken.

Doorgaans zijn ze druk bezig om te voldoen aan de verwachtingen van hun omgeving. Voortgestuwd door hun eigen gedrevenheid in plaats van door hun roeping. Natuurlijk kan dit best wat opleveren, maar heel vaak kost dit erg veel. Daarbij kan het gaan om gezondheid, relaties, plezier en rust. Niet zelden resulteert het in een burn-out of andere klachten.

Herken jij je hierin? Ben je klaar met middelmatigheid en ben je toe aan vernieuwing?

Zet dan de stap waarmee je bevrijd wordt uit je ‘gouden kooi’, waarin je leven op de rem staat, je in je mogelijkheden wordt beperkt en vind jouw roeping zodat je kunt doorbreken in jouw volle potentieel!

Dat kost ook wat

Dan moet je er ook écht voor gaan, met 100% commitment aan jezelf en jouw doel.
Ben je bereid om daarin te investeren met tijd, energie, doorzettingsvermogen en geld?

Als niets doen een optie voor je is

Stel je voor dat je blijft zitten op de plek waar je nu zit. Je hebt misschien al het nodige geprobeerd, maar bent gaandeweg het vertrouwen verloren en bent daardoor al snel weer in je oude situatie terecht gekomen en vervolgens weer beland in je oude overtuiging over jezelf dat je het toch niet kunt. Je verliest je geloof in jouw unieke waarde, je slagkracht en verpieterd langzaam weg in lauwheid en middelmatigheid…of minder.

Dat is toch geen optie voor je?!

Het High-Level Jaarprogramma

Het High-Level jaarprogramma ‘Doorbreken met je volle potentieel’ is erop gericht om jou je unieke design te laten ontdekken en te finetunen, zodat je dit optimaal kunt benutten in je (persoonlijk) leiderschap of ondernemerschap en daarmee een impactvolle bijdrage kunt leveren aan duurzame vernieuwing.

Door het programma ervaar je plezier, rust en voldoening omdat je datgene doet waarvoor jij bent gemaakt. Daardoor ervaar meer vrijheid in je leven omdat je met de helft van je tijd en inspanning toch goed kunt verdienen.

Het programma bestaat uit de 4 fasen Opbreken, Afbreken, Doorbreken en Uitbreken. Je start met maken van een pas op de plaats en je te committeren aan jouw intentie om door te breken met wie jij bent en wat jij in huis hebt. Daarna ga je aan de slag met wat jou beperkt om tot je volle potentieel te komen en breek je alles af wat jou in de weg staat aan interne en externe factoren.

Dit geeft ruimte om alles wat nodig is om door te breken naar een volgend niveau in jouw roeping te brengen. Zo kan jij de leider in jezelf, de ondernemer in jezelf en de leider of ondernemer in je bedrijf naar een hoger plan brengen. Hiermee kan je impact maken en ben je in staat om waarde te creëren op de plek waar je functioneert en daarmee optimale resultaten te behalen.

Wat je kunt verwachten

In dit jaarprogramma geef ik je alles wat voor jou van toepassing is dat ik in de afgelopen 12 jaar als coach en ondernemer heb geleerd en heb ontwikkeld. Door er een jaar lang de tijd voor te nemen creëer je ruimte om er echt in te duiken.

Met behulp van regelmatige persoonlijke coachingsessies op de inspirerende locatie in Hattem, online of telefonische sparringsessies, op maat samengestelde opdrachten, werkboeken boordevol opdrachten en oefeningen, de online trainingstoolkiten de groepsbijeenkomsten krijg je veel input en handvaten aangereikt om dit een voor jouw succesvol jaar te laten worden.

In dit alles maak ik gebruik van de Double U methodiek die ik heb ontwikkeld.

De groeifactoren van Authentieke Zelfsturing leggen de basis voor jouw volgende stap.

Ben je klaar voor deze stap?

Meld je aan voor een oriënterend gesprek over het jaarprogramma.