“Jaap weet in een korte tijd tot de kern te komen en door de juiste vragen te stellen en goede inzichten te geven je op de juiste weg te zetten. Dus snel en daadkrachtig!”

“Ik kwam bij YouRoute terecht omdat ik vastliep in mijn werk en de vraag: “Is dit alles?” Ik wilde graag veranderen, een nieuwe uitdaging, maar wist niet hoe ik dit aan moest pakken. Ik heb genoten van het traject. De klik met Jaap was er eigenlijk heel snel. We kwamen tot de kern en door de juiste vragen kwam ik tot antwoorden.

Al vrij snel was ik eruit. Ik heb mijn ontslag ingediend bij mijn huidige werkgever. Ondertussen heb ik een nieuwe baan gevonden als adviseur, coach en interim directeur in het onderwijs.

Jaap weet in een korte tijd tot de kern van het probleem te komen en door de juiste vragen te stellen en goede inzichten te geven je op de juiste weg te zetten. Dus snel en daadkrachtig!”