ONTDEK HET PRINCIPE VAN ZAAIEN EN OOGSTEN
Een van de privileges die ik heb met mijn werkplek buiten de stad is dat ik van dichtbij de boer als ondernemer meemaak. Ik ben zelf dan wel geen boer, maar ik kan er wel enorm van genieten om ze bezig te zien.
Tegelijkertijd inspireert het mij enorm: “ondernemen door te zaaien met het beste van wat je in huis hebt en de verwachting je oogst in veelvoud te vermenigvuldigen”
Ik geloof oprecht dat we toe zijn aan een nieuwe kijk op ondernemen.
Simpelweg door gebruik te maken van die hele oeroude principes, die we door de jaren heen zijn kwijt geraakt.
Principes waarvan ik geloof dat God ze niet voor niets heeft bedacht toen Hij de mens destijds meegaf om de aarde vruchtbaar en talrijk te maken.
En door in plaats van je unieke waarde te verliezen in de competitie van de scherpste offertes of aanbestedingen, trouw te blijven aan het bestaansrecht van jouw bedrijf en daarmee je unieke waarde te beschermen.
‘Zaaien met het zaad’ wat jou is toevertrouwd, vol verwachting om succesvol een veelvoudig te oogsten.