Aanbod

Ontdek hoe je met jouw Destiny Roadmap een praktische tool hebt om volledig te ondernemen op Gods navigatie

Iedere keer wanneer je weer iets nieuws ontdekt dat God in jouw design heeft gelegd vormt dat een schakel op je Destiny Roadmap die je meer zicht geeft op je bestemming, waardoor je kunt bijsturen op je route en je doelen kunt aanscherpen.

Ondernemen op Gods navigatie vraagt om voortdurende afstemming en het downloaden van input uit de hemel, zodat je nieuwe inzichten kunt toepassen in je bedrijf. Voor ondernemers die het liefst onafhankelijk zijn is je afhankelijk maken en vol vertrouwen samenwerken met God een enorme uitdaging. Maar geloof mij, het is een écht avontuur! In het aanbod worden er een paar instappunten geboden waar jij kunt starten om op weg te gaan met het ontdekken van jouw Destiny Roadmap.

Omdat het belangrijk is dat het programma goed aansluit bij het punt waar jij nu bent op je eigen route, zullen we dit tijdens een koerssessie bespreken.

Succesvol ondernemen op Gods navigatie

In dit jaarprogramma leer je:

je succesvol kunt ondernemen door vanuit een scherpe focus je volledig potentieel te benutten

je met God als CEO hemelse creativiteit en vernieuwing in je bedrijf brengt

waarde te creëren waarmee jij de voor jou juiste klanten aantrekt en.je impact vergroot

Jaarprogramma

In dit jaarprogramma leer je om je bedrijf en ondernemerschap verder te ontwikkelen via de 7 routepunten op je Destiny Roadmap.

In eerste instantie ga je bezig met het versterken van je roots om daarmee het fundament te leggen onder zowel je eigen leven als dat van je bedrijf.

Vervolgens leer je hoe gebruik kunt maken van jouw Destiny Roadmap zodat je in de hectiek van leven en ondernemen, ambitie en geloof volledig kunt koersen op Gods navigatie.

Leer meer over het jaarporgramma

Ik meld mij eerst een gratis koerssessie

Online trainingen

Lees ook het aanbod waarbij je  online en op je eigen tempo compacte trainingen doorlopen

Meer over online trainingen